ΡΕΦίνιο/επίμαχες (AEK-AEΛ)

Ο ΡΕΦίνιο σχολιάζει τα δύο πέναλτι και τις αποβολές στον αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ.

*** Στο 29΄ ο Ρόμο επιχειρεί έξοδο να αποκρούσει την μπάλα και πέφτει πάνω στον Φλοριάν. Υπήρχε καθαρή παράβαση από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

*** Συνεχίζουμε με τη φάση που ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για την ΑΕΛ στο 52΄. Καταρχήν ότι έγινε ήταν εντός και επί της γραμμής της περιοχής. Ο Φορτούνα μπαίνει μπροστά από τον Τρουγιόλς ο οποίος κάνει μία κίνηση με τα χέρια στο σώμα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Δεν φαίνεται πάντως κάποια σοβαρή παράβαση πέραν της επαφής. Τα ριπλέι δεν μας δίνουν με σιγουριά εικόνα ανατροπής και μας οδηγούν στο συμπέρασμα ενός εύκολου σφυρίγματος.

*** Στις καθυστερήσεις έχουμε την αποβολή των Λαρένα και Φορτούνα. Περιγράφουμε την φάση όπως ακριβώς έγινε. Η μπάλα είναι στην κατοχή του Φορτούνα και ο Λαρένα προσπαθεί με μαρκάρισμα να του την κλέψει. Του κάνει φάουλ αρχικά και στη συνέχεια, μετά τον σφύριγμα εξακολουθεί να τον κτυπάει στοχεύοντας την μπάλα. Ο παίκτης της ΑΕΛ αντιδρά (δεν φαίνεται από την εικόνα αν κάνει κάτι) και ο διαιτητής χρεώνει και τους δύο με κίτρινη που ήταν η δεύτερη. Σωστή η κάρτα στον Λαρένα, με ερωτηματικό για τον Φορτούνα.