Επίσκεψη στο Δημοτικό Μενεού (Φώτος)

Η ΑΕΚ συνέχισε το κοινωνικό της έργο με επίσκεψη αντιπροσωπείας του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Δημοτικό Μενεού.

Σε συνέχεια του κοινωνικού μας έργου, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Γιωργαλλίδη και Μιχαήλ Μούσιτς, τον τιμ μάνατζερ Χριστόφορο Πετρουή και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Δημητρίου επισκέφθηκε χθες (22/05) το μεσημέρι το Δημοτικό Σχολείο Μενεού στην Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος συνομίλησε με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το fair play, την βία στα γήπεδα και τον ρατσισμό. Μετά την σχετική παρουσίαση και την εποικοδομητική συζήτηση ακολούθησαν αρκετές φωτογραφίες και αυτόγραφα, αλλά και παιχνίδι με τον Αντώνη Γιωργαλλίδη να καθοδηγεί τους μικρούς και να τους δίνει οδηγίες για την θέση του τερματοφύλακα.

Το απόγευμα ακολούθησε Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς που διοργανώθηκε από το Δημοτικό Σχολείο Μενεού-Προαιρετικό Ολοήμερο Σχολείο με θέμα «Οικογένεια και Σχολείο: Η συμβολή τους στην ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού». Εκ των ομιλητών του Συνεδρίου ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος ανέλυσε στους παρευρισκόμενους την σημασία της άθλησης στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών.

Η χθεσινή (23/05) διπλή επίσκεψη ήταν η τελευταία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ευχαριστούμε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, τις διευθύνσεις, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές και μαθήτριες για την συνεργασία.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο το κοινωνικό μας έργο και στην νέα σχολική χρονιά και να εξακολουθήσουμε να προσπαθούμε, έτσι ώστε να παίρνουν τα σωστά μηνύματα τα νεαρά παιδιά.