Το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων με Dinamo

Mέσω ανακοίνωσης η ΑΕΚ γνωστοποίησε το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον 1o αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την FC Dinamo Minsk

Αναλυτικά: 

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον 1o αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την FC Dinamo Minsk, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 20:00 στο AEK ARENA.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (26/07) στις 18:00 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 19:00 η προπονηση στο βοηθητικό μας γήπεδο. H προπόνηση της ομάδας μας στο AEK ARENA θα γίνει την Τρίτη (25/07) στις 19:00 και θα είναι κλειστή για το κοινό και για τους δημοσιογράφους.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της FC Dinamo Minsk, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Sergei Gurenko, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 19:15 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 19:30 η προπόνηση της FC Dinamo Minsk στο AEK ARENA. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων.