Pavel Vrba: ''Απλά τυχεροί'' (πρόβλημα με Hejda)

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Pavel Vrba, μετά τη νέα νίκη της ομάδας του που την έφερε έχοντας το απόλυτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (σ.σ χωρίς να δεχθεί γκολ). Τι είπε για τον για τον τραυματισμό Lukáš Hejda που είναι αμφίβολος για τον ευρωπαικό αγώνα με την ΑΕΚ. 

''Σήμερα ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και ο καθένας μπορούσε να κερδίσει. Ευτυχώς στο τέλος ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και καταφέραμε να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος μας έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες και ο αγώνας ήταν αρκετά ενδιαφέρον για τους οπαδούς''. 

Για την αναγκαστική αλλαγή του Lukáš Hejda είπε: ''Στο ημίχρονο έπρεπε να αντικατασταθεί Lukáš Hejda αφού είχε ένα τραυματισμό. Αύριο νωρίς το πρωί θα περάσει από μαγνητική τομογραφία για να δούμε  πόσος σοβαρός είναι. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες''. 

Για την απόδοση του Pilar και το γκολ που πέτυχε μετά από αρκετό καιρό είπε:  ''Σίγουρα μας βοήθησε πολύ. Χαίρομαι που ο David από την άμυνα μας έδωσε λύση στο γκολ.  Πήρε άριστα με την απόδοσή του.  Στην άμυνα δουλέψαμε πολύ και είμαστε πάρα πολύ καλοί. 

Για την τέλεια αρχή στο εγχώριο πρωτάθλημα με το 3 στα 3 είπε: ''Όταν μιλάμε με την γλώσσα των αριθμών τότε ναι.  Σίγουρα όμως δεν μπορείς βάσει του τι δείξαμε στο γήπεδο ότι είμαστε τέλειοι''.  
.