ΑΕΚ με... 4.70

Εδώ που έφτασε η ΑΕΚ, θέλει να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, επαναλαμβάνοντας τον θρίαμβο του 2011.   

Τελευταίο εμπόδιο η Viktoria Plzen Τσεχίας την οποία θα αντιμετωπίσει στο πρώτο ματς στις 21:15 στο «Plzen City Stadium» και θέλει καλό αποτέλεσμα για να ανοίξει ο δρόμος για την πρόκριση. 

Στο κουπόνι της Bet on Alfa η Viktoria Plzen προβάλλει σαν το μεγάλο φαβορί με απόδοση στο 1.65, ενώ η ΑΕΚ θα πάει για να κάνει την έκπληξη με σούπερ αποδόσεις τόσο για το διπλό, όσο και για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα η νίκη της ΑΕΚ μέσα στη Τσεχία, έχει απόδοση στο κουπόνι της Bet on Alfa 4.70, ενώ στο 3.40 προσφέρεται η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. 

Στο 2.05 είναι η απόδοση του over 2.5 goals και στο 1.65 του under 2.5 goals, ενώ στο 2.00 ακριβώς είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση στο «Plzen City Stadium».

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net θα μεταφέρει κοντά σας από τη Τσεχία όλα όσα θα γίνουν, με τη χορηγία της Bet on Alfa. Με την ζωντανή ενημέρωση για τον αγώνα λεπτό προς λεπτό, δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές, παρασκήνια, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα πολλά. 

Η Bet on Alfa Προσφέρει στο κουπόνι της αποδόσεις για όλα τα σημερινά ματς των play offs του Europa League. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ BET ON ALFA