Πρόγραμμα με Πλζεν

Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημερώνει για το πρόγραμμα των διασκέψεων και των προπονήσεων πριν τον αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν.

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων του επαναληπτικού αγώνα των πλέι-οφ του Europa League με αντίπαλο την FC Viktoria Plzen, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Aυγούστου στις 19:00 στο AEK ARENA.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (23/08) στις 18:00 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 19:00 η προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο. H προπόνηση της ομάδας μας στο AEK ARENA θα γίνει την Τρίτη (22/08) στις 19:00 και θα είναι κλειστή για το κοινό και για τους δημοσιογράφους.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της FC Viktoria Plzen, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Pavel Vrba, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA. Θα ακολουθήσει στις 19:00 η προπόνηση της FC Viktoria Plzen στο AEK ARENA.

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων.

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε επιχορήγηση της Bet On Alfa και του «Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus».