"Έχουμε μόνο μια επιλογή/Έτοιμοι οι παίκτες, το βλέπω" (φώτος)

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου του προπονητή της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιντιάκεθ ενόψει του επαναληπτικού με την Βικτόρια Πλζεν στο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ”.

Το www.kerkida.net ήταν εκεί. Διαβάστε όσα είπε ο Ισπανός προπονητής αλλά και ο Χουάν Τομάς εκ μέρους των ποδοσφαιριστών. 

Ιμανόλ Ιντιάκεθ: “Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο μετά το σκορ του πρώτου αγώνα. Δεν ήμασταν χειρότεροι από την Πλζεν στο πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας” 

"Το πλάνο δεν αλλάζει για μας. Αύριο έχουμε μόνο μια επιλογή. Να κερδίσουμε το ματς με δύο γκολ διαφορά και να πάρουμε την πρόκριση".

“Θα πρέπει να ρισκάρουμε αύριο όμως αυτό θα πρέπει να γίνει μ΄ένα σχετικό έλεγχο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Πάντα με προσοχή".

“Η πίεση για μας είναι ίδια άσχετα αν παίζουμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη φέτος με την πλάτη στον τοίχο. Οι παίκτες είναι έτοιμοι, το βλέπω μέσα στα αποδυτήρια”. 

Χουάν Τομάς: “Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι. Με την ποιότητα που έχει η ομάδα μας πιστεύω ότι θα σκοράρουμε. Θα έχουμε σύμμαχο και τους οπαδούς μας”

“Έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε τα γκολ αλλά πρέπει να προσέξουμε και την άμυνα μας"

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε επιχορήγηση της Bet On Alfa και του «Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus».