Ιντάκεθ για Ομόνοια: "Γνωρίζουμε την ιστορία και τις φιλοδοξίες" (Βίντεο)

Εξ΄ αναβολής ντέρμπι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο Στάδιο ΓΣΠ (Τετάρτη 20/09, 19:00). O προπονητής Imanol Idiakez, καθώς και ο Αcoran Barrera Reyes έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Eίναι ένα νέο ντέρμπι, μία νέα σημαντική ευκαιρία για μας, ένα ωραίο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τι σημαίνει να παίζεις με αντίπαλο την Ομόνοια, την ποιότητα της. Είναι μία νέα ομάδα, που άλλαξε τον προπονητή και αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά κράτησε αυτούς που είναι πολύ σημαντικοί και απέκτησε άλλους που επίσης είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε την ιστορία, τις φιλοδοξίες της αντιπάλου μας και ασφαλώς μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Για μας αποτελεί μία καλή ευκαιρία, η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, υπάρχει αυτοπεποίθηση και είναι μία καλή ευκαιρία. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, αλλά θα πάμε εκεί με απαιτήσεις για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. 

Ασφαλώς και είναι κακό νέο, πάντα είναι κακό το ότι το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Παίζουμε ποδόσφαιρο για τον κόσμο και είναι κακό νέο να αγωνίζεται χωρίς κόσμο. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει την φετινή σεζόν. Θα ήθελα να πάμε εκεί να αγωνιστούμε με φιλάθλους της Ομόνοιας και φιλάθλους της ομάδας μας, με καταπληκτική ατμόσφαιρα. Απολαμβάνουμε να αγωνιζόμαστε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Οι συνθήκες όμως είναι αυτές, είναι κρίμα και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά. Θα παίξουμε, θα τρέξουμε για τον κόσμο που δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο και συγκεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι και στην προσπάθεια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής. 

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια σε όλους για την νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ. Τώρα αντιμετωπίζουμε την Ομόνοια στην Λευκωσία. Η ομάδα είναι έτοιμη, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε άλλη μία νίκη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, η Ομόνοια είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά πηγαίνουμε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μαζί μας την Τετάρτη και εύχομαι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για αυτούς», δήλωσε ο Iσπανός μεσοεπιθετικός.