Καλύτερα ΔΕΝ γίνεται!

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ.

Με  την ομάδα να αποκλείεται για δεύτερη σεζόν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, η ψυχολογία δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή και χρειαζόταν ένα δυνατό ξεκίνημα για να ξεπεραστεί η απογοήτευση.

Στους τρεις πρώτους αγώνες της, η ομάδα της Λάρνακας μετρά ισάριθμες νίκες  με πειστικό τρόπο, κάτι που επιβεβαιώνει ότι και φέτος θα είναι βασική διεκδικητής του τίτλου.

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε μια… επαγγελματική νίκη με 2-0, στο δεύτερο ένα άνετο διπλό με 4-0 κόντρα στον Ερμή (που θα μπορούσε να είναι και διπλάσιο) και στο τρίτο, στο πρώτο της ντέρμπι, επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ χωρίς να της επιτρέψει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Πάμπλο.

Τρεις αγώνες με το απόλυτο των εννέα βαθμών, με πολλά γκολ (εφτά) και με ΜΗΔΕΝ γκολ παθητικό, είναι ένας άκρως ενθαρρυντικός απολογισμός για την ομάδα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ η οποία βλέπει μπροστά της την επόμενη πρόκληση. Μετά το εύκολο εντός, το δύσκολο εκτός και το ντέρμπι εντός, ακολουθεί το ντέρμπι εκτός με την Ομόνοια. Και αν η ΑΕΚ φύγει από την Λευκωσία με το διπλό, τότε θα στείλει περισσότερα… μηνύματα ενόψει της συνέχειας.