Πιο πληθωρικός και (ήδη) καλύτερος από πέρσι

Οι έως τώρα αγωνιστικές, όσο κι αν είναι αρκετά νωρίς μας έχουν δώσει την δυνατότητα για να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα.

Ένα εξ’ αυτών, έχει να κάνει με την παρουσία του Φλοριάν Τολεμές, με τον Γάλλο επιθετικό της ΑΕΚ να είναι ο πιο πληθωρικός φορ της ομάδας και να έχει ξεπεράσει ήδη την περσινή του επίδοση στο σκοράρισμα!

Μιλάμε για έναν επιθετικό που τα κάνει όλα. Σκοράρει, μοιράζει ασίστ, κερδίζει φάουλ, κερδίζει πέναλτι, πρεσάρει ασταμάτητα και απειλεί είτε με ατομικές προσπάθειες ξεκινώντας έξω απ’ την περιοχή είτε παίζοντας σαν κλασικό εννιάρι και περιμένοντας μέσα στο «κουτί».

Μαζί με τον Φαμπρίτσιο της Αλκής είναι οι πρώτοι σκόρερ με 5 γκολ, με την διαφορά ότι ο Φλοριάν έχει και 3 ασίστ ενώ έχει και ένα κερδισμένο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τρισκόφσκι.

Με τα πέντε γκολ που έχει σημειώσει σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Γάλλος επιθετικός έχει ξεπεράσει την περσινή του επίδοση! Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ τον Ιανουάριου, παίζοντας σε 13 παιχνίδια και σκοράροντας 4 φορές. Φέτος μετρά πέντε στα πέντε ενώ σημείωσε άλλα τρία γκολ στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, οκτώ συνολικά έως τώρα.