1.80 το G-G στο Ομόνοια-Ερμής, 1.60 το over 2.5 goals στο ΑΕΚ-Άρης στην Bet on Alfa

Με τη διεξαγωγή τριών αγώνων αρχίζει σήμερα η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και η Bet on Alfa προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να βρείτε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy. 

To σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει το σπουδαίο ματς για τη μάχη της παραμονής ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τη Νέα Σαλαμίνα το οποίο θα αρχίσει στις 16:00, στις 17:00 θα γίνει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Ερμή, ενώ στις 19:00 θα ολοκληρωθεί το σημερινό πρόγραμμα με τον αγώνα ΑΕΚ-Άρης. 

Στο ντέρμπι των χαμηλών στρωμάτων του βαθμολογικού πίνακα δεν ξεχωρίζει το μεγάλο φαβορί, καθώς η νίκη για τον γηπεδούχο Εθνικό προσφέρεται στο 2.50, ενώ το διπλό της Νέας Σαλαμίνας στο 2.55, με την απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος να είναι στο 3.30. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.15, το under 2.5 goals 1.60 ενώ στο 1.90 προσφέρεται η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Η Ομόνοια που πήρε τα πάνω της με τον Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της, προβάλλει σαν το πολύ μεγάλο φαβορί για νίκη κόντρα στον Ερμή με απόδοση 1.35. Στο 7.20 προσφέρεται το διπλό για νίκη του Ερμή και στο 4.70 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι στο 1.55, στο 2.20 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση είναι στο 1.80. 

Πολύ μεγάλο φαβορί με απόδοση 1.15 είναι η ΑΕΚ στο εντός έδρας ματς με τον Άρη. Το διπλό για νίκη της ομάδας της Λεμεσού έχει απόδοση 14, ενώ στο 6.50 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.60 προσφέρεται η απόδοση του over 2.5 goals, στο 2.15 του under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 2.50. 

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy. 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa. 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.