ΙΝΤΙΑΚΕΘ: ''Υπερασπιστήκαμε την ιδέα μας''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιντιάκεθ. 

''Για μας είναι μια σημαντική νίκη που θέλαμε για να ανεβούμε στη βαθμολογία. Τα καταφέραμε πήραμε τη νίκη την οποία και αξίζαμε. Είναι σημαντικό πως παίξαμε το ποδόσφαιρο μας, υπερασπιστήκαμε την ιδέα μας. Αυτός ο σύλλογος έχει συγκεκριμένη ιδέα για το ποδόσφαιρο με επιθετικό τρόπο παιχνιδιού και σήμερα αυτό το υπερασπιστήκαμε.  Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη και αφιερώνουμε τη νίκη σε αυτούς. Ότι καλύτερο στην Ομόνοια και στον προπονητή της κι εύχομαι αυτή η ομάδα να επιστρέψει πιο δυνατή στο μέλλον γιατί το αξίζει''.

Σε ερώτηση για τη μάχη του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου και αν είναι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια στα μπαράζ είπε:

''Πρώτα απ’ όλα σαφέστατα είμαι ικανοποιημένος γιατί πήραμε τέσσερις βαθμούς σε δύο βδομάδες κόντρα σε πολύ δύσκολες ομάδες. Θέλουμε να βελτιώσουμε την θέση σας και προσπαθούμε να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο.  Μας βγήκε σήμερα γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος. Γενικότερα σαν ομάδα προσπαθούμε να έχουμε αυτή την ιδέα στο παιχνίδι μας. Για τη μάχη στην Ευρώπη αυτή την στιγμή είμαστε στην Τρίτη θέση και παλεύουμε μαζί με τον Ανόρθωση. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να πάρουμε το εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος και παράλληλα να το διεκδικήσουμε και στο κύπελλο''.

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy