Συγχαρητήρια σε Ανόρθωση και... όλους

Σε ψεσινό αγώνα στη Λεμεσό για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος η Ομάδα μας επικράτησε με 0-3 σετ (23-25, 17-25, 14-25) του Απόλλωνα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ομάδα μας κατέλαβε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα με την Ανόρθωση να είναι Πρωταθλήτρια, τον Απόλλωνα στη 3η θέση και την ΑΕΛ στην 4η.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να συγχαρεί θερμά την Ανόρθωση Αμμοχώστου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και όλες τις Ομάδες ( Διοικητικά Συμβούλια, Προπονητές, Αθλήτριες και Αφανείς Ήρωες) για το ωραίο και συναρπαστικό Πρωτάθλημα το οποίο κύλησε μέσα σε πνεύμα αθλητοπρέπειας και ευ αγωνίζεσθαι.

Επόμενος αγώνας για την Ομάδα μας την ερχόμενη Τρίτη 27/3 και ώρα 20:00 στα Λατσιά με τον τοπικό Εθνικό για τον 1ο αγώνα της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου με τον νικητή των 2 αγώνων (επαναληπτικός στις 3/4 στη Λάρνακα) να αντιμετωπίζει σε διπλούς αγώνες το νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Δερύνειας - Απόλλωνας

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας (Ιάκωβος Κουμή): Έλενα Μοσφιλιώτη, Νικολέττα Στυλιανού, Στέλλα Ιωάννου, Ekaterina Ripnaya, Ειρήνη Ιωάννου, Ελένη Καρακώστα, Sophie Carpentier, Αντωνία Κέζου, Κωνσταντίνα Ιωάννου, Matea Magdic, Πόλα Δημητρίου, Βάσω Ριαλά

Ανακοίνωση Τεχνοοικία ΑΕΚ