ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ο Κυριάκος: "Το θεωρώ αστείο/κουβέντες του καφενέ"

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν από χθες βράδυ, σχετικά με το παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ...

"Θεωρώ αστείο να συζητάμε κουβέντες του καφενέ. Αφήνουμε στην άκρη το Κύπελλο, την Κυριακή με τον ίδιο αντίπαλο θα έχουμε τον ίδιο στόχο. Δεν έχουμε δώσει τέτοια δικαιώματα, είναι εντελώς παράλογο".

Για την νίκη στον ημιτελικό με το ΑΠΟΕΛ και την παροδοχή για ανωτερότητα της ΑΕΚ: "Προς τιμή τους το ανέφεραν ο Νεκτάριος (σ.σ Πετεβίνος) και ο Πραξιτέλης (σ.σ Βούρος). Από το πρώτο λεπτό πήραμε την πρωτοβουλία, φτιάξαμε πολλές φάσεις και μετουσιώσαμε τις δύο σε γκολ. Θα μπορούσαμε για περισσότερα. Ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα που θα μας έδινε το πλεονέκτημα, νίκη με καθαρό σκορ. Θα μπορούσαμε όμως στο τελευταίο λεπτό να δεχόμασταν γκολ και να άλλαζαν τα δεδομένα. Όμως κανείς δεν προκρίθηκε από το πρώτο παιχνίδι. Θα πάμε στον επαναληπτικό για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο, την συμμετοχή στον τελικό. Αν δεν τα καταφέρουμε στην Λευκωσία, κανείς δεν θα θυμάται την εικόνα που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι".