"Με πάθος και ενθουσιασμό για τον τίτλο!"

Κάλεσμα από την διοίκηση της πετοσφαιρικής ΑΕΚ στον κόσμο της ομάδας, να στηρίξει τα κορίτσια στον τελικό κυπέλλου του Σαββάτου...

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της Ομάδας μας όπως στηρίξει με το ΠΑΘΟΣ και τον ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ του τις προσπάθειες της Τεχνικής Ηγεσίας και των Κοπέλων μας στον Τελικό Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/4 και ώρα 20:00 στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία στη Λευκωσία (και όχι στο Λευκόθεο που είχε αρχικά ανακοινωθεί).

ΑΕΚΤΣΙΗ... Η παρουσία σου, η φωνή σου και ο παλμός σου στην κερκίδα είναι σημαντικοί και απαραίτητοι παράγοντες έτσι ώστε το Σάββατο γύρω στις 22:00 όλοι ΜΑΖΙ να πανηγυρίζουμε τον πολυπόθητο τίτλο...

Το Σάββατο βάζουμε όλοι τα κιτρινοπράσινα μας και ταξιδεύουμε στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσουμε την Πρωταθλήτρια ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου σε ένα αγώνα ανάμεσα στις 2 φετινές καλύτερες ομάδες στη Γυναικεία Πετόσφαιρα.

Το Σάββατο συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε ΌΛΑ τα Τμήματα της ΑΕΚ μας... Συνεχίζουμε να δίνουμε το παρών σε Τελικούς Κυπέλλου μετά την Καλαθοσφαιρική και τη Φουτσαλική μας Ομάδα με τη βεβαιότητα ότι και η Ποδοσφαιρική μας Ομάδα θα ολοκληρώσει την ερχόμενη Τετάρτη 25/4 αυτό που αποφασιστικά ξεκίνησε ψες στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

Εισητήρια θα προπωλούνται στη μπουτίκ του Σωματείου από το πρωί της Παρασκεύης 20/4 έως και το Σάββατο 21/4 στις 13:00 στην τιμή των € 5,00 καθώς επίσης και από τις 19:00 του Σαββάτου έξω από τη Νότια Κερκίδα στην οποία θα τοποθετηθούν οι φιλάθλοι μας. Τονίζεται ότι απαραίτητη προυπόθεση για είσοδο των φιλάθλων στο Γήπεδο θα είναι η συμπλήρωση του ονοματεπωνύμου και του αριθμού ταυτότητας στο εισητήριο καθώς στην είσοδο θα υπάρχει ταυτοπροσωπία (καλούνται όλοι οι φιλάθλοι μας να προσκομίσουν την πολιτική τους ταυτότητα).

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ...ΜΙΑ ΠΟΛΗ...

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑ !!!"