''Μεγάλη και τίμια η προσπάθεια του Ολυμπιακού''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν στην συνέντευξη Τύπου οι Σάββας Δαμιανού και Βέσκο Μιχαιλοβιτς μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Αλκή.

Σάββας Δαμιανού: ''Η προσέγγιση για μας σήμερα ήταν πιο ήρεμη αφού πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος κρίθηκε η παραμονή μας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο είχαμε ευκαιρίες και τρία γκολ. Τα κίνητρα είναι εσωτερικά και σε αυτά στηριζόμαστε. Ο Ολυμπιακός είχε λίγα κίνητρα. Θέλω να εκφράσω τη συμπάθεια μου στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη και τίμια προσπάθεια που έκανε στη χρονιά. Του εύχομαι ότι καλύτερο στη νέα σεζόν και με το καλό να επανέλθουν στην Α΄Κατηγορία. Εύχομαι τα καλύτερα και στον Βέσκο''.

Βέσκο Μιχαίλοβιτς: ''Συγχαρητήρια στην Αλκή για τη δίκαιη και καθαρή νίκη. Ξεκινήσαμε καλά με δύο ευκαιρίες που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ήρθε το γκολ της Αλκής, η ποιότητα της είναι δεδομένη κάτι που έφερε και το 2-0 στο τέλος του ημιχρόνου. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στη συνέχεια, ούτε είχαμε την τελική πάσα και στο τέλος ήρθε και το τρίτο γκολ. Μαθηματικά είμαστε στη Β΄Κατηγορία. Από αύριο αρχίζουμε σοβαρή δουλειά και προγραμματισμό γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Α΄Κατηγορίας και πρέπει να επιστρέψει σύντομα. Καλή συνέχεια στον Σάββα''.

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy