ΤΡΙΣΚΟ: "Αξίζει πολλά ο κόσμος της ΑΕΚ/Μικρό προβάδισμα το ΑΠΟΕΛ την Κυριακή"

O Iβάν Τρισκόφσκι μίλησε στην ιστοσελίδα μας μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και την πρόκριση της ΑΕΚ. Τον ρωτήσαμε για την επιτυχία, για τον τελικό, για την κίνηση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, για το ματς της Κυριακής και για τον κόσμο της ομάδας...

Για την πρόκριση: "Είναι μια φοβερή βραδιά για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ήταν κάπως αγχωτικό το πρώτο ημίχρονο. Δεν παίξαμε καλά αλλά μείναμε ενωμένοι σαν ομάδα και στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με ένα στόχο μόνο, ότι πρέπει να παίξουμε στον τελικό και πιστεύω ότι το αξίζουμε με τον τρόπο που παίξαμε σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα πρέπει να το απολαύσουμε και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια"

Για τον τελικό με τον Απόλλωνα: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο που έχει φανταστική απόδοση σε όλη την σεζόν και παλεύει για το πρωτάθλημα. Έχουμε κάποιες μέρες μέχρι τον τελικό και είναι σημαντικό να αποφύγουμε τους τραυματισμούς και να ετοιμαστούμε παιχνίδι με παιχνίδι"

Για την κίνηση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ: "Ήταν ένας τρόπος να μου εκφράσουν τον σεβασμό τους και το εκτιμώ πολύ γιατί αυτό σημαίνει ότι κατάφερα κάτι. Ευχαριστώ όλο το στάδιο, το εκτιμώ"

Για το ΑΠΟΕΛ - Απόλλων: "Δεν είναι εύκολο να σχολιάσω γιατί και οι δυο είναι πολύ καλές ομάδες φέτος. Έχει ένα μικρό προβάδισμα το ΑΠΟΕΛ γιατί παίζει στην έδρα του με τον κόσμο του και θα είναι πολύ δύσκολο για τον Απόλλωνα. Αλλά ο Απόλλωνας έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα και θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι"

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: "Πρέπει να το απολαύσουν τώρα γιατί το αξίζουν. Όλη την σεζόν μας στηρίζουν, από την αρχή μέχρι σήμερα. Τους αξίζουν πολλά και περιμένουμε τον τελικό για να προσπαθήσουμε να πάρουμε το κύπελλο στην Λάρνακα"

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy