"Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ είναι τίμιος" (τι είπε για το κύπελλο και το μέλλον του)

Σε μέσο της Ισπανίας μίλησε ο Νάτσο Κάσες. Ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάκτηση του κυπέλλου. Περιέγραψε τα συναισθήματα του στους πανηγυρισμούς της Λάρνακας, αποθέωσε τον πρόεδρο ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Αναλυτικά: 

Νάτσο συγχαρητήρια για τον τίτλο: 

"Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Ήταν ένας συναρπαστικός τελικός. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος από μας στο πρώτο μέρος. Μετά το ημίχρονο έπρεπε να επιστρέψουμε. Ήμασταν ήρεμοι, είχα συνέχεια την μπάλα στην κατοχή μας και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ο Πάμπλο έκανε μια σπουδαία επέμβαση στο τέλος και πήραμε τον τίτλο. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σ΄ένα πολύ δυνατό αντίπαλο στην Κύπρο"

"Εγώ και ο Πάμπλο παίξαμε ολόκληρο τον τελικό όμως υπάρχουν κι΄άλλοι Ισπανοί στην ομάδα που είναι εκεί περισσότερα χρόνια από μας. Αυτό το κλαμπ μεγαλώνει συνεχώς τα τελευταία 5-6 χρόνια. Ο πρόεδρος είναι το μεγαλύτερο είδωλο για τον κόσμο, κάτι που δεν γίνεται στην Ισπανία. Είναι ένας τίμιος και ευθύς άνθρωπος. Με τα λεφτά του έκτισε ένα στάδιο. Θέλει να κάνει την ΑΕΚ μια από τις πιο σημαντικές ομάδες της Κύπρου. Θέλει να παλεύει η ομάδα κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα"

Για το πως πανηγυρίστηκε ο τίτλος στην Λάρνακα: 

"Μας περίμεναν με το λεωφορείο όπου γυρίσαμε την Λάρνακα. Ο κόσμος τρελάθηκε. Έκλαψα από συγκίνηση. Εδώ στην Κύπρο, το ΑΠΟΕΛ παίζει στο Champions League και ο Απόλλωνας στο Europa. Εμείς κερδίσαμε αυτόν τον τίτλο δίκαια. Αποκλείσαμε στα ημιτελικά το φαβορί για το πρωτάθλημα"

Για το μέλλον του:

"Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ και του χρόνου. Μετά θα δούμε. Στην αρχή ήταν σίγουρα δύσκολο για μένα στην Κύπρο. Από τον Γενάρη όμως και μετά έπαιξα σχεδόν σε όλα τα ματς και τα αποτελέσματα ήταν θετικά"