Έφυγε σαν... ΑΕΛίστας (δηλώσεις)

Ο Χόρχε Μοντέιρο ήταν το πρόσωπο του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ στο "Τσίρειο". Μετά την επιτυχημένη πορεία του με την Λεμεσιανή ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, ο Πορτογάλος βρέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλός της, μετά την επιστροφή στην Κύπρο.

Σε ένα γήπεδο όπου έκανε φοβερές εμφανίσεις προσφέροντας πολλά στην ΑΕΛ, ο Μοντέιρο είχε την αποστολή να... πληγώσει την παλιά του ομάδα, κόντρα σε ορισμένους από τους πρώην συμπαίκτες του.

Θα μπορούσε κάλλιστα να το είχε κάνει στο 50', όμως στάθηκε άτυχος αφού έχασε μια "άχαστη" ευκαιρία που στο τέλος στοίχισε πολύ στην ΑΕΚ. Βέβαια όπως είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, είναι επαγγελματίας και πλέον παίζει για την ομάδα της Λάρνακας.

Ταυτόχρονα, όμως, δεν μπορεί να αφαιρεθεί ο παράγοντας συναίσθημα από τέτοιες ποδοσφαιρικές ιστορίες... Χαρακτηριστικό πως ο Μοντέιρο έφυγε από το γήπεδο σαν "ΑΕΛίστας" αφού με το τέλος του αγώνα αντάλλαξε φανέλα με τον Σακέτι και την φόρεσε στην πορεία προς τα αποδυτήρια, δείχνοντας πως δεν ξεχνά τα χρόνια που πέρασε στην ΑΕΛ...

Ο Μοντέιρο μίλησε στην Cytavision μετά τον αγώνα και ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα και φυσικά για την επιστροφή του στο Τσίρειο: "Ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμένα γιατί εδώ πέρασα τρία πολύ καλά και χαρούμενα χρόνια. Όμως είμαι επαγγελματίας, τώρα παίζω για την ΑΕΚ για την οποία τα έδωσα όλα όπως πάντα. Χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες, αν έκανα το 1-0 στην φάση που είχα ίσως να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα όμως ήμουν άτυχος. Κοιτάζουμε μπροστά... Χάσαμε σήμερα αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα για να φτάσουμε τον στόχο μας".