Κρίστιανσεν και Μιντίκκης για Δόξα (Βίντεο)

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ παραχώρησαν ο προπονητής Τόμας Κρίστιανσεν και ο αμυντικός Κωνσταντίνος Μιντίκκης, αναφορικά με τον αγώνα που ακολουθεί με την Δόξα.

Αναλυτικά:

Τελευταία στροφή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η ομάδα μας ταξιδεύει στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει την Δόξα (Σάββατο 28/02, 16:00).  Ο προπονητής μας Thomas Christiansen, καθώς και ο Κωνσταντίνος Μιντίκκης έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής.

Ο Δανός τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η σαββατιάτικη αναμέτρηση, αλλά και στο ότι είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συμπλήρωσε ότι η βοήθεια του κόσμου είναι σημαντική σε κάθε παιχνίδι και ότι ελπίζει να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο Μακάρειο και να... σπρώξει την ομάδα στην νίκη.

 
Από την μεριά του ο Κύπριος αμυντικός τόνισε ότι ξέρουμε πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι το παιχνίδι και ότι πάμε στην Λευκωσία με μοναδική επιδίωξη να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό μας, γιατί τον χρειαζόμαστε.