Ανατροπή και... τεσσάρα! (Δηλώσεις/Φώτος)

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, εντούτοις η ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη.

Η ομάδα της Λάρνακας αντιμετώπισε την Δόξα στο "Μακάρειο", με τους γηπεδούχους να σκοράρουν πρώτοι με τον Λόπο στο 8'.

Η συνέχεια ανήκε εξ' ολοκλήρου στην ΑΕΚ, η οποία αρχικά ισοφάρισε με τον Βάντερ στο 30' και στο δεύτερο μέρος σκόραρε άλλα τρία γκολ, φτάνοντας στην επιβλητική νίκη με 4-1.

Δύο γκολ σημείωσε ο Μυτίδης στο 57' και το 65' και ένα ο Κολαούτι στο 88'.

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Ζόρζε, Φεράν, Λόπες, Φερνάντες, Μάρκες, Αντόνιο, Γκιλ, Καλντερόν, Ρ. Γκονζάλες, Λόπο

ΑΕΚ: Τόνιο, Καταλά, Μασάνα, Ορτίθ, Χαραλάμπους, Σκοπελίτης, Λαρένα, Τομάς, Βάντερ, Μοντέιρο, Μυτίδης.

Οι δηλώσεις των δύο τεχνικών:

ΤΟΜΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ: "Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν σημαντικό να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια με νίκη και κυρίως για την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου. Είχαμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πίεση που άσκησε η Δόξα. Δεν διαχειριστήκαμε καλά αυτή την πίεση, ίσως κάναμε το χειρότερο μας ημίχρονο μέχρι τώρα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να δώσουν περισσότερα για να πάρουμε τη νίκη κι αυτό κάναμε. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του Νέστορα Μυτίδη και τα δύο γκολ που πέτυχε. Μετά την κόκκινη κάρτα τα πράγματα ήταν ευκολότερα για μας. Έκανα και αλλαγή για να κρατήσουμε το κέντρο και τον έλεγχο του αγώνα".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΗΣ: "Γνώριζα πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως η ΑΕΚ. Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως το σχεδιάσαμε, πετύχαμε ένα γκολ και η παρουσία μας ήταν πολύ καλή. Είχαμε τον τραυματισμό του Λόπο και την αντικατάστασή του από έναν 17χρονο. Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο, όμως η κόκκινη κάρτα ήταν τελικά το σημείο που έκρινε το παιχνίδι. Θα πρέπει να δούμε εσωτερικά το θέμα με τις κόκκινες. Η ομάδα έχει τις βάσεις στα αποδυτήρια για να αντιδράσει και θα το κάνει".