Πλησιάζει το Milan Camp! (Βίντεο)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια η ΑΕΚ Λάρνακας δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να προπονηθούν υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη των κορυφαίων του είδους παγκοσμίως.

Η επίσημη ενημέρωση αναλυτικά:

Ένα όνειρο για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μία τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Οι περίφημες Ακαδημίες του ιταλικού ποδοσφαιρικού μεγαθηρίου που ακούει στο όνομα Milan, σε συνεργασία με την ΑΕΚ Λάρνακας, έρχονται και πάλι στην Κύπρο.

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του περσινού Milan Soccer Camp αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε και αυτό που υποσχόμαστε είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να υπάρξει ανάλογη επιτυχία και φέτος. Το Milan Soccer Camp θα διεξαχθεί εκ νέου την Μεγάλη Βδομάδα του Πάσχα, από τις 6 μέχρι τις 10 Απριλίου.

Τα παιδιά ηλικίας 6 μέχρι 16 ετών θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της μπάλας και να προπονηθούν υπό τις οδηγίες των προπονητών των φημισμένων ακαδημιών της Milan στο δεύτερο Milan Junior Camp που διοργανώνει η ΑΕΚ σε συνεργασία με τη σπουδαία ιταλική ομάδα!

Μέσα από αυτή τη συνεργασία με τη Milan, η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στα νεαρά παιδιά -ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων- να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία. Στελέχη-κλειδιά των μιλανέζικων ακαδημιών θα βρεθούν για πέντε μέρες στη Λάρνακα για να μεταδώσουν σε παιδιά ηλικίας 6 ως 16 ετών τα μυστικά και τη φιλοσοφία της Milan.

Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, από οποιαδήποτε ακαδημία της Κύπρου η ιδιωτική ακαδημία από ηλικίες 6 μέχρι 16 χρόνων μπορεί να λάβει μέρος.  
 
Οι προπονήσεις στο Milan Soccer Camp θα διεξάγονται στα βοηθητικά γήπεδα στο ΓΣΖ υπό την επίβλεψη καταξιωμένων προπονητών από την ακαδημία της Milan στην Ιταλία, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα ότι οι Ιταλοί έρχονται και πάλι για να προπονήσουν τους μικρούς φίλους του αθλήματος με κάθε επαγγελματισμό και σοβαρότητα, παρέχοντας τους πλούσιες εμπειρίες και ξεχωριστές στιγμές. 
 
Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη. Μία μοναδική εμπειρία για τους νεαρούς λάτρεις του αθλήματος και σημαντικές γνώσεις που θα αποκομίσουν μέσα από την συμμετοχή τους στο Milan Soccer Camp και θα τους συντροφεύουν για πάντα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
8:30-14:00
ΠΡΟΓΕΥΜΑ 10:30-11:15

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΣΖ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ 6-16 ΧΡΟΝΩΝ (ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1999)

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ 99560224 (Χριστόφορος Πετρουής)
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 175 ΕΥΡΩ (ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ADIDAS ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ)

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΜΠ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 40 ΕΥΡΩ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 25 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΠΑΙΔΙ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ 99560224 (Χριστόφορος Πετρουής)

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ/ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ H ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΓΣΖ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ (Αριθμός λογαριασμού: 357-011993732). ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.