Πίστη για το "διπλό" (Βίντεο)

Έκτη στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο «ΓΣΠ» (Σάββατο 25/04, 17:00).  Ο προπονητής των "κιτρινοπρασίνων" Thomas Christiansen, καθώς και ο Κούλλης Παύλου έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

[dfp-article-1

Ο Δανός τεχνικός αναφέρθηκε στην σημαντικότητα και τις δυσκολίες που έχει η σαββατιάτικη αναμέτρηση. Συμπλήρωσε ότι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να πάρουν την νίκη. Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την βοήθεια του στο προηγούμενο παιχνίδι, ζήτησε να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας τόνισε θα πάνε στο ΓΣΠ έχοντας επίγνωση των δυσκολιών, αλλά με πίστη και αυτοπεποίθηση για να πάρουν την νίκη που τόσο πολύ χρειάζονται. Συμπλήρωσε ότι τίποτα δεν χάθηκε και παραμένουν στο κυνήγι των στόχων τους στο πρωτάθλημα. Τέλος, ζήτησε από τον κόσμο να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας, έτσι ώστε να δώσουν την ώθηση που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές για να πετύχουν όλοι μαζί αυτό που θέλουν, την έξοδο τους στην Ευρώπη.