"Εξακολουθούμε να πιστεύουμε..."

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ τοποθετείται με γραπτή δήλωση ο πρόεδρος του Σωματείου, Άντρος Καραπατάκης.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του προέδρου:

«Η ποδοσφαιρική μας ομάδα βρίσκεται ακόμη σε τροχιά διάκρισης και αφού αφήνει πίσω της το Κύπελλο επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Ήδη έχουμε καταφέρει αρκετά από αυτά που έχουμε θέσει στην αρχή, αλλά δεν μένουμε εκεί. Μπορούμε και θέλουμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Απομένουν πέντε ακόμη τελικοί, για να διεκδικήσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο πρώτος είναι το απόγευμα του Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, αφού η ομάδα έχει αποδείξει με τα αποτελέσματα της ότι μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο, σε οποιανδήποτε έδρα.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές εξακολουθούμε να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας και αισιοδοξούμε ότι μπορεί να καταφέρει να εκπληρώσει τον στόχο του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Παράλληλα προσπαθούμε με σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον, προκειμένου να καταστεί η ομάδα μας μόνιμη πρωταγωνίστρια. 

Ευχαριστώ τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα μας από την πρώτη στιγμή της φετινής προσπάθειας και τον καλώ να το κάνει με ακόμη πιο μαζικό τρόπο, τώρα που διανύουμε την πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν και κρίνονται τα πάντα. Χωρίς τον κόσμο μας δεν μπορούμε να πάμε μπροστά».