Οι πιο πιστοί οπαδοί...

Αναμφίβολα η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για τους φίλους της ΑΕΛ, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια συνήθισαν την αγαπημένη τους ομάδα... να βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας.

Τα λάθη του καλοκαιριού αλλά και η απομάκρυνση από τον στόχο του πρωταθλήματος... επηρέασαν την ομάδα και την οδήγησαν στο άχαρο δεύτερο γκρουπ. Εκεί όπου οι "γαλαζοκίτρινοι" παίζουν σε αδιάφορα παιχνίδια χωρίς ουσία και μπροστά σε άδειες εξέδρες. Απόλυτα λογικό για τους πλείστους οπαδούς της ΑΕΛ να μην πηγαίνουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τους ανούσιους αγώνες.

Αντίθετα με την πλειοψηφία... ο κύριος Δημητράκης και ο γιός του Θεόδωρος, ακολουθούν ανελλιπώς την αγαπημένη τους ομάδα εδώ και δεκαετίες. Ο κ. Δημητράκης μετρά ούτε λίγο, ούτε πολύ... 60 χρόνια στο πλευρό της ΑΕΛ. Η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση αφού μαζί με τον γιό του ακολούθησαν τους "γαλαζοκίτρινους" σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες ακόμα και στα playoffs. Υπάλληλος της αγαπημένης του ομάδας για 30 περίπου χρόνια... αγαπάει παθολογικά τον σύλλογο - μια αγάπη που πέρασε και στον γιό του - και δεν θα μπορούσε να περάσει Σαββατοκύριακο χωρίς να βρεθεί στην εξέδρα για να χειροκροτήσει την ΑΕΛ.

Άλλωστε, όπως λένε και οι δυο, ήταν στο πλευρό της ΑΕΛ σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, επομένως τα παιχνίδια των playoffs μπορεί να είναι αδιάφορα αλλά αυτό δεν τους επηρεάζει. Βέβαια, περιμένουν με ανυπομονησία τον τελικό και ευχή τους είναι να κατακτήσει η ΑΕΛ το κύπελλο, για να μπούνε ξανά στο αεροπλάνο για την Ευρώπη, όπως έκαναν και το καλοκαίρι όταν ταξίδεψαν στην Αγία Πετρούπολη.