Η σημερινή μέρα για τον Αντρέα

Mετά και την ήττα από το ΑΠΟΕΛ στον τελικό κυπέλλου και όσα έγιναν αλλά κι άκουσε από μερίδα οπαδών της ΑΕΛ στο ΓΣΖ, ο πρόεδρος της ΑΕΛ δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε τη σημερινή ημέρα.

Ο ισχυρός άνδρας της Λεμεσιανής ομάδας γιορτάζει τα 48α γενέθλιά του (22/05/1967) και σαφώς δεν ήταν... όπως τα περίμενε.

Τόσο η απώλεια του τίτλου, όσο κυρίως η συμπεριφορά προς το πρόσωπό του από ορισμένους οπαδούς των "γαλαζοκιτρίνων" τον στενοχώρησαν αρκετά και τον προβλημάτισαν έντονα τα τελευταία 48ωρα.

Επειδή, όμως, εισπράττει από την άλλη αρκετή αγάπη και στήριξη από την πλειοψηφία του κόσμου της ΑΕΛ, όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, οι πληροφορίες μας εμμένουν ότι θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο του συλλόγου

** Από το 2008 βρίσκεται στον προεδρικό θώκο των "γαλαζοκιτρίνων".

Πρώτο μέλημά του ήταν να εξοφληθούν οι "παλιές αμαρτίες" της ΑΕΛ, κάτι που με την πάροδο του χρόνου το κατάφερε, και σταδιακά να επαναφέρει την ομάδα του στους μεγάλους πρωταγωνιστές του κυπριακού ποδοσφαίρου, αποστολή η οποία επίσης στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, κατάφερε να περάσει στην ιδιοκτησία του συλλόγου το "Νίκος Σολομωνίδης", με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα περιουσιακά στοιχεία της Λεμεσιανής ομάδας, ενώ όπως είναι γνωστό έχει βάλει μπρος με τον Άρη και τον Απόλλωνα για την ανέγερση του κοινού ποδοσφαιρικού γηπέδου.