"Ο Σόφο εγγυάται προσωπικά την εταιρεία και το Σωματείο"

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook εξέφρασε τους προβληματισμούς του... ο εξωτερικός ελεγκτής της ΑΕΛ, Αντώνης Σουτζιής.

Αναλυτικά:

"Ένα σχόλιο μόνο.

Ως εξωτερικός ελεγκτής του σωματείου ΑΕΛ και της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ σας διαβεβαιώνω ότι η ύπαρξη του σωματείου και της εταιρείας στηρίζετε εξολοκλήρου στον πρόεδρο Κο Ανδρέα Σοφοκλέους και η ανοδική πορεία που παρατηρήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, που μας έκανε να ζητούμε κάθε χρόνο τρόπαιο, οφείλετε στο ότι ο κος Ανδρέας Σοφοκλέους προσέφερε τα μέγιστα σε αυτή την ομάδα.

Ποίος από όλους εσάς γνωρίζει ότι, στα οικονομικά μηνιαία κριτήρια της UEFA ο κος Ανδρέας Σοφοκλέους εγγυάται προσωπικά την εταιρεία και το Σωματείο? Ή στον οικονομικό έλεγχο μας ζητούν πάντα την διαβεβαίωση από τον πρόεδρο ότι θα στήριξη οικονομικά το σωματείο και την εταιρεία για την επόμενη χρονιά? Ποιος από εσάς θα εγγυηθεί αυτό?

Εσείς που ξεχνάτε που ήμασταν, μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε ποιος θα αναλάβει τον μηνιαίο διακανονισμό που επέτυχε η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους για τις παλιές οφειλές στο κράτος? Ή όταν αγωγές και προσφυγές που πρέπει να πληρωθούν άμεσα, ποιού την πόρτα θα κτυπούμε?

Όποιος σοβαρός κύριος ενδιαφέρεται πραγματικά να καταλάβει την σχέση Ανδρέας Σοφοκλέους και ΑΕΛ παρακαλώ να μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μου.

Θα μπορούσε ο καθένας μας να αναλάβει πρωτοβουλίες αλλά δεν το κάναμε. Θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε με τις γνώσεις μας αλλά πάλι δεν το κάναμε. Θα μπορούσαμε να φέρουμε χορηγούς αλλά ούτε ενδιαφερθήκαμε. Θα ήταν προτιμότερο να σκεφτούμε το μερίδιο ευθύνης μας, παρά στο ότι (κατά την γνώμη σας) άλλοι θα μπορούσαν να προσφέρουν ακόμα πιο πολλά. 

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Αντώνης Σουτζιής
Λογιστής / Ελεγκτής".