"Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ δεν είναι Ταλιμπάν" (διάψευση για Ταρζίνιο)

Στον ραδιοφωνικό σταθμό "Σπορτς1" μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ. Ο Θεόδωρος Αντωνίου διέψευσε ότι έφθασε χαρτί από την FIFA για αποζημίωση στον Ταρζίνιο για 75.000 ευρώ ενώ αναφέρθηκε και σε δημοσίευμα που χαρακτηρίζει τους οπαδούς τα ΑΕΛ ως "Ταλιμπάν".

Για Ταρζίνιο: «Το είδα και εγώ και πραγματικά δεν έχει έρθει κανένα χαρτί. Ούτε την φωτογραφία δεν βρήκαν σωστή γιατί αυτός δεν είναι ο Ταρζίνιο. Νομίζω χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα από όλους μας».

Για τον χαρακτηρισμό "Ταλιμπαν" σε συγκεκριμένο δημοσίευμα: «Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ δεν είναι Ταλιμπάν και κάποιοι πραγματικά πρώτου γράψουν κάτι...να βουττούν την γλώσσα τους στο μυαλό τους και μετά να γράφουν. Για όνομα του Θεού. Ζητούμε σεβασμό στον κόσμο της ΑΕΛ. Η Λεμεσός δικαιούται και απαιτεί νέο γήπεδο. Δεν σημαίνει επειδή έγιναν επεισόδια όλοι οι Λεμεσιανοί είναι Ταλιμπάν». 

* Παράλληλα ο Θεόδωρος Αντωνίου ανάφερε πως ο Ανδρέας Σοφοκλέους επιμένει να αποχωρήσει από την προεδρία του σωματείου αλλά και της εταιρείας.