"Μέχρι την διακοπή έπρεπε να ήταν 4-0 για την ΑΕΛ"

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου μίλησε πριν από λίγο στον Άστρα. Αναφέρτηκε στον χαμένο τελικό... στον Φεγκρούς και σε άλλα ενδιαφέροντα... Μέχρι την διακοπή το σκορ έπρεπε να ήταν 4-0 και όχι 1-4....

Αποσπάσματα των δηλώσεων του

-Αν στο ματς είχαμε κάποια αγωνιστικά προβλήματα ή τακτικής ή φρεσκάδας τότε να συμφωνήσω με κάποιους που λένε πως ήταν ανέτοιμη η ομάδα.

-Είναι από όλους παραδεκτό πως η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη στον τελικό και πολλοί εκφράστηκαν με θαυμασμό για την απόδοση της ομάδας μας. Πολλοί μας είπαν, ακόμη και από το ΑΠΟΕΛ, πως αντί την ώρα της διακοπής να ήταν 1-4 έπρεπε να ήταν 4-0. Ήταν ένα δοκάρι, μια απόκρουση.

-Κανείς δεν είπε ότι η ΑΕΛ δεν ήταν έτοιμη, κανένας στην Λεμεσό δεν είχε παράπονο από την ομάδα, εκτός από μία συγκεκριμένη κατάσταση.

-Διαφωνώ με το θέμα Φεγκρούς. Έγιναν όλοι οι έλεγχοι και δεν είχε κανένα πρόβλημα με την όραση του. Είναι άδικο και για τον ίδιο και για την καριέρα του. 

-Είχαμε την καλύτερη ενδεκάδα στο ματς. Ακόμη και να ξαναγινόταν το παιχνίδι δύσκολα θα άλλαζα πρόσωπα και τακτική. Μας βγήκαν όλα καλά, είχαμε ευκαιρίες, δεν μας βγήκαν όμως κάποια πράγματα. Συνέβηκε αυτό που συνέβηκε με τις περιπτώσεις των τερμάτων... Ήταν έκπληξη αλλά έγινε.

-Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκολέους χρειάζεται την στήριξη του κόσμου.

-Τώρα είναι παγοποιημένα όλα με τις εξελίξεις που ακολούθησαν. Εμείς δουλεύαμε στον προγραμματισμό τώρα όμως παγοποιήθηκαν όλα.

-Δεν έχει να κάνει με την αλλαγή της ομάδας του 2012. Όλοι έχουν αναφέρει πως έγινε κακή οργάνωση αυτό το καλοκαίρι. Εμείς κάναμε το μάξιμουμ και πήγαμε μέχρι τον τελικό. Ίσως αν κερδίζαμε το κύπελλο να βάζαμε προβλήματα κάτω από το χαλί.