Η επίσημη θέση για Μπεμπέ, Σαμπού, Καρλίτος και Καλό

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του Σπορτς1 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου ο οποίος μίλησε για τα θέματα προγραμματισμού που απασχολούν τον σύλλογο.

Για τον Μπεμπέ: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αξίζει τον σεβασμό από όλους. Πρόσφερε πολλά στην ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα. Έχει γίνει μια πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Δώθηκε άδεια στον Μπεμπέ μέχρι την Δευτέρα για να δώσει την τελική του απάντηση".

Για δημοσίευμα που γράφτηκε ότι η ΑΕΛ δεν θέλει τον Μπεμπέ: "Πιέσεις από τους οποιουσδήποτε μάνατζερ η ΑΕΛ δεν πρόκειται να δεχθεί. Το έχουμε ξεκαθαρίσει, τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα. Πρέπει να γίνει μια υπέρβαση από όλους. Ο Μπεμπέ δεν απάντησε ακόμη, όπως γράφτηκε δεξιά και αριστερά. Εμείς θέλουμε να μείνει στην ομάδα, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής".

Για τον Καρλίτος και Σαμπού: "Τους κάναμε προτάσεις και περιμένουμε τις απαντήσεις τους".

Για τον Καλό: “Είναι καλός ποδοσφαιριστής και τον θέλαμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα βρούμε με την Δόξα αλλά τα οικονομικά είναι τέτοια που δεν μπορούμε να κάνουμε κινήσεις όπως του Ταγκμπατζουμί. Και ο Καλό θα ήθελε να παραμείνει στον σύλλογο”.