"Η αδιαφορία δεν έχει θέση στην ομάδα μας"

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ με την οποία στέλνουν μήνυμα σε ποδοσφαιριστές, διοίκηση και τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά:

Ο δρόμος της ΑΕΛΑΡΑΣ μας συνεχίζεται, μόνο που αυτή την αγωνιστική η ομάδα μας καλείται να αγωνιστεί χωρίς την υποστήριξη της μεγάλης μάζας των οπαδών της.  Μέσα στο Τσίρειο οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να κερδίσουν το πρώτο τους τρίποντο χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Οι απώλειες στη πρεμιέρα ανήκουν στο χθες. Ένας αγώνας τον οποίο όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε. Το κτίσιμο της " νέας Α.Ε.Λ " , είναι ένα από τα δεδομένα της φετινής χρονιάς και όλοι μας πρέπει να το δεχτούμε. Νέα ομάδα, χαμηλός προϋπολογισμός και στόχοι, σύμφωνα με τη διοίκηση, οι οποίοι βρίσκονται μακριά από τα θέλω του κάθε ΑΕΛίστα. Τα δεδομένα για το σωματείο μας και για την ομάδα μας είναι αυτά.

Δεν παύει όμως η Α.Ε.Λ να είναι Α.Ε.Λ!!  Απαιτούμε σεβασμό προς την ιστορία του σωματείου μας. Συνιστούμε την προσοχή προς ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι οποίοι είναι και οι άμεσα εμπλεκόμενοι αλλά και οι υπεύθυνοι για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας. Ο κάθε ποδοσφαιριστής που φορεί την κίτρινη φανέλα επιβάλλεται να ξέρει, να μάθει να σέβεται, να ματώνει και να δοξάζει την Α.Ε.Λ. Δεν ζούμε στην ρομαντική εποχή του ποδοσφαίρου, όπου όλα ήταν πιο αγνά και η τιμή της φανέλας ήταν πάνω από όλα όμως, η απαίτηση όλων των λεόντων είναι μία: κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα από όλους!! Η αδιαφορία δεν έχει θέση στην ομάδα μας. Ο κάθε ΑΕΛίστας θέλει να βλέπει μέσα στο γήπεδο ΜΟΝΟ λιοντάρια έτοιμα για μάχες!      

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα βρίσκεται παντού σύσσωμος και δυνατός και θα στηρίξει όπως πάντα την ομάδα σε κάθε δυσκολία. Αυτό λέει και η ιστορία του συνδέσμου μας.  Καλούμε όλους τους ΑΕΛίστες όπως δώσουν πίστωση χρόνου στην ομάδα. Τη δεδομένη στιγμή ίσως αυτό να είναι το σωστό. Στήριξη χωρίς μουρμούρα. Οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες των καθηκόντων τους.   

Τέλος, καλούμε όλους όσους έχουν δικαίωμα να βρεθούν στην ανατολική να το πράξουν. Γυναίκες, παιδιά και συνταξιούχοι καλούνται να κρατήσουν ψηλά το λάβαρο της ΑΕΛΑΡΑΣ μας και να καλύψουν όσο μπορούν την απουσία των υπολοίπων! Δώστε το παρόν σας στην ανατολική και σπρώξτε την ομάδα μας προς το πρώτο της τρίποντο.

Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά στο οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στο Ζακάκι. Ελάτε όλοι να φωνάξουμε να μας ακούσουν μέχρι το Τσίρειο...

Γίνε και εσύ κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 1989