"Μέχρι την Δευτέρα ο φορ - Εγγράφηκαν όλοι" (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/08) η δημοσιογραφική διάσκεψη του Χριστάκη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του προπονητή της ΑΕΛ:

Για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα«Πρέπει να το κερδίσουμε. Θέλουμε να έρθουν όσοι δικαιούνται στο γήπεδο. Στην διάθεση μας είναι όλοι πλην Αϊρόσα και Σιέλη. Έχουν εγγραφεί όλοι οι ποδοσφαιριστές μας».

Για το αν θα αγωνιστούν οι Νιάγκ, Αντράντε και Αρούα«Είναι έτοιμοι και μπορούν να αγωνιστούν».

Για το Καλό και το αν θα μπορούσε να μείνει«Όταν ήρθα ο Καλό δεν είχε πολλές συμμετοχές. Δουλέψαμε μαζί του, πιστέψαμε στο ταλέντο του και κάναμε και έξτρα προπονήσεις. Τον είχαμε στα πλάνα μας και θα αποτελούσε σημαντικό γρανάζι για την νέα χρόνια. Για κάποιο λόγο δεν είναι μαζί μας. Εμείς τον θέλαμε στην ομάδα μας».

Για την απόκτηση επιθετικού«Μέχρι την Δευτέρα θα κάνουμε την κίνηση μας. Ήμασταν κοντά σε κάποιες περιπτώσεις αλλά τις χάσαμε ποδοσφαιριστές λόγω οικονομικού».

Για Αϊρόσα«Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και θα είναι έτοιμος με τον Απόλλωνα».

Για το αν θα αγωνιστεί η ΑΕΛ με δύο Κυπρίους«Όλοι οι ποδοσφαιριστές για μένα είναι το ίδιο και δεν θα αλλάξει τα πλάνα μας ο κανονισμός. Ίσως η ΚΟΠ να έπρεπε να επιβραβεύει και όχι να τιμωρεί τις ομάδες που ξεκινάνε με Κυπρίους. Θα μπορούσε να κάνει ένα καλύτερο σχεδιασμό νομίζω».

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα«Από το καλοκαίρι έγινε μείωση 50% στον προϋπολογισμό. Έπρεπε να μειωθούν και τα συμβόλαια. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και φέραμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εβδομάδα με εβδομάδα η ομάδα θα βελτιώνεται. Με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωθεί η ομάδα και θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων μας. Με τα παιχνίδια η ομάδα θα βελτιώνεται. Κάποιες ομάδες έκαναν ότι κάναμε και εμείς φέτος».