Η διοίκηση έκανε το καθήκον της...

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΛ για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής η ομάδα δεν απέκτησε έναν ακόμη επιθετικό στο δυναμικό της. Σχεδόν όλο το καλοκαίρι οι φίλοι της ομάδας… φώναζαν για την χρησιμότητα ενός επιθετικού ο οποίος θα κάνει την διαφορά… και αυτό που έβγαινε προς τα έξω… ήταν ότι θα γινόταν με τέτοια κίνηση.

Πλέον αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά η ΑΕΛ θα πορευτεί με τους Νιάνγκ και Μαύρου στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σίγουρα το φετινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο και οικονομικά για την ΑΕΛ ωστόσο και πάλι η διοίκηση φρόντισε να φτιάξει ένα μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτό που είχε αναφερθεί στην αρχή… με τις πληροφορίες μας… να λένε ότι βρίσκεται 1.8 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί ο πρόεδρος, Ανδρέας Σοφοκλέους να απουσίασε από τον FanDay όπου έδινε το παρών του κάθε χρόνο, μπορεί να μην παρευρέθηκε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια ωστόσο αυτό που όφειλε να κάνει το έκανε.

Στήριξε την τεχνική ηγεσία, της έδωσε ένα αρκετό καλό μπάτζετ για να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα… και ούτε λίγο, ούτε πολύ η Λεμεσιανή ομάδα πραγματοποίησε 15 μεταγραφές.

Μάλιστα μέχρι και την τελευταία ημέρα τον μεταγραφών προσφέρθηκε σε επιθετικό από την Γουινέα που αγωνιζόταν στο Σαμπιονά ένα πόσο κοντά 120.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους, με την μεταγραφή να χαλάει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Μπορεί ο κόσμος πολλές φορές να κατηγόρησε την διοίκηση για αρκετά πράγματα στα οποία να είχαν δίκαιο ωστόσο στο φετινό καλοκαίρι ο πρόεδρος, Ανδρέας Σοφοκλέους πιστώνεται αρκετά θετικά και σίγουρα δεν μπορεί να του χρεωθεί η αποτυχία μεταγραφής επιθετικού.