"Θα ήταν εύκολο να πάρουμε ποδοσφαιριστή για να σωπάσει ο κόσμος"

Για το θέμα επιθετικού μίλησε στο Σπορτς1 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντώνιου. Ο παράγοντας των «γαλαζοκιτρίνων»… ανέφερε:

«Έγινε τεράστια προσπάθεια για να φέρουμε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Είχαμε πει ότι δεν θα κάνουμε μεταγραφή απλά για να κάνουμε. Μας προτάθηκαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές… αλλά λόγω οικονομικού μας έμειναν 7-8 περιπτώσεις. Δυστυχώς για διάφορους λόγους… ενώ ήμασταν σε προχωρημένες επαφές με 2-3 περιπτώσεις… χάλασαν οι μεταγραφές. Αυτή είναι η πραγματικότητα.Θα ήταν εύκολο να πάρουμε ποδοσφαιριστή… για να σωπάσει ο κόσμος».

«Μείναμε τελευταία στιγμή να κλείσουμε επιθετικούς. Γιατί αυτής της ποιότητας ποδοσφαιριστές που θέλαμε… έπρεπε να περιμένουμε προς το τέλος Αυγούστου. Κάναμε υπομονή ώστε να έρθουν οι τελευταίες ημέρες και για αυτό μείναμε στο τέλος ώστε να αποκτήσουμε και τον Νιάγκ».

«Ο ποδοσφαιριστής που ήθελε πριν από δυο μήνες ο προπονητής μας ήταν ο Νιάγκ αλλά τότε η τιμή ήταν πολύ ψηλή για εμάς. Μόλις μας δόθηκε η ευκαιρία τον κλείσαμε».

«Ο Σέμα είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζουμε αλλά θα πρέπει να περιμένουμε».