"Επιτυχημένος σχεδόν σε κάθε ομάδα που έπαιξα"

Ο Μάμε Νιάνγκ μίλησε σε Αφρικανικό ΜΜΕ αναφορικά με την απόφασή του να πάει από την SuperSport United στη Mamelodi Sundowns το 2014. Οι δηλώσεις του έχουν ενδιαφέρον...

Ο στράικερ της ΑΕΛ σχολίασε: "Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι έχω το δικό μου στυλ, που είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο του συλλόγου. Λέγοντάς το αυτό, θέλω να συμπληρώσω πως δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση απλά επειδή είχαμε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Θέλω να πω πως... ήμουν επιτυχημένος σχεδόν σε κάθε ομάδα που έπαιξα, έτσι σίγουρα οι άνθρωποι (σ.σ της Mamelodi) κάτι θα είδαν σε μένα.

Επίσης είχα προπονητές που έχτιζαν τις ομάδες τους γύρω από μένα, όμως προφανώς κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί στη Mamelodi. Είμαι χαρούμενος που πρόσφερα μια διαφορετική διάσταση στην ομάδα επειδή στο μοντέρνο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι προβλέψιμος, αλλιώς θα δυσκολεύεσαι να κερδίζεις. Υπάρχουν ομάδες που "παρκάρουν το λεωφορείο" και τότε πρέπει να παίξει με ψηλές μπαλιές. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεσαι ύψος και αυτό έδωσα εγώ στην Mamelodi. Μπορώ με ασφάλεια να πω ότι αυτός ήταν ο σκοπός της μεταγραφής μου εκεί".