Κατάφερε... να φέρει χειρότερους

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ευθύνη για την τραγική κατάσταση της ΑΕΛ έχει σαφέστατα ο απολυθέντας προπονητής Χριστάκης Χριστοφόρου, ο οποίος πραγματοποίησε προγραμματισμό για ομάδα Β΄ κατηγορίας παρά τα 2.000.000 ευρώ που είχε ως μπάτζετ στην διάθεσή του.

Η ΑΕΛ παρουσιάζεται αδύνατη σε όλες τις γραμμές και γίνεται έρμαιο στις ορέξεις σχεδόν κάθε αντιπάλου.

Το καλοκαίρι μάλιστα ο πρώην τεχνικός των "γαλαζοκιτρίνων" φρόντισε να διώξει ότι πιο καλό υπήρχε στην ομάδα, με αποτέλεσμα να έρθουν "πατάτες" και η ομάδα να  κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Νικολάου, Καρλίτος, Λουτσιάνο Μπεμπέ, Σακέτι και Κουντιλεγέ ήταν ότι πιο ποιοτικό υπήρχε στο ρόστερ της ΑΕΛ και με τον τρόπο του φρόντισε αν όχι όλους ορισμένουσ να τους διώξει.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα σε προπονηση της Λεμεσιανής ομάδας όταν ο Κύπριος τεχνικός τόνισε στον Σακέτι ότι μόνο για "βούρος" κάμνει, ενώ ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ψυχολογικό πόλεμο που έκανε στον αρχηγό Νικολάου  σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού μέχρι που τον ανάγκασε να φύγει. Όσον αφορά τον Μπεμπέ στήθηκε ένα καλό σενάριο...και φυσικά ο Χριστάκης Χριστοφόρου φρόντισε με τον δικό του τρόπο να του δείξει ότι δεν τον θέλει στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν...όταν τον έκανε δυο φορές αλλαγή από το ημίχρονο.

Διαβάστε... Όταν ο Σαρδινέρο ζήτησε πέναλτι