Ακόμη να «ξεμπλοκάρει» επιθετικά, να μην χαλάσει και αμυντικά…

Σαν πρώτο δείγμα, η συνύπαρξη των Πίεχ και Ντίνα (έπαιξαν ως αλλαγή) δεν επέφερε την επιθετική βελτίωση που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ΑΕΛ.

Όντας ο πρώτος προερχόμενος απ’ αποχή  και ο δεύτερος αγωνιζόμενος για πρώτη φορά, η γενική εικόνα παρέμεινε αναλλοίωτη. Σαφώς, σε αυτό το κεφάλαιο υπάρχουν δικαιολογητικά καθώς μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει το κατά πόσο μπορούν να «ξεμπλοκάρουν» τις επιδόσεις σκοραρίσματος .  

Παρόλα αυτά, ξέχωρα από την ήττα ή το βαθμολογικό πισωγύρισμα, αυτό που ξένισε περισσότερο ήταν άμυνα.  Μια γραμμή που όλοι συμφωνούν πως είναι η μοναδική που διασώζεται στην εφετινή προβληματική πορεία. 

Τα δυο γκολ ενδεχομένως ν’  αποδειχθούν συγκυριακό γεγονός, ωστόσο, το κυρίως ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή είναι ενόψει κυπέλλου (…μοναδικού διαθέσιμου στόχου)  να μην χαλάσουν και εκεί οι ισορροπίες αφού αποτελεί το σημαντικότερο «κλειδί» επιτυχίας για να μην πάει οριστικά στράφι η χρονιά. 

Πάντως, μη έχοντας χρόνο για ενδοσκόπηση και απογοήτευση ο Μάκης Χάβος καλείται να βελτιώσει πολλά ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες στο ντέρμπι με τον συμπολίτη Απόλλωνα.