“OXI στην προσωπολατρία - Θα τους κρίνει η ιστορία”

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του Πάμπου Χριστοδούλου, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως όλους θα τους κρίνει η ιστορία. Παράλληλα καλούν τους φίλους της ομάδας να "κιτρινίσουν" την ανατολική του Τσιρείου, την Τετάρτη στο ντέρμπι του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ…

“Η επόμενη υποχρέωση της Α.Ε.Λ. μας, έχει να κάνει με το θεσμό του κυπέλλου αυτή τη φορά. Τη Τετάρτη, μέσα στην έδρα μας, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να αφυπνιστούν και να αφήσουν πίσω την εικόνα του προηγούμενου αγώνα. Είναι υποχρέωση τους, όσα δεν έδωσαν το περασμένο Σάββατο, να τα δώσουν και με το παραπάνω στον αγώνα του κυπέλλου! Καλούνται να πάρουν πίσω την πίκρα που έδωσαν στους χιλιάδες ΑΕΛίστες, με εμφάνιση και αποτέλεσμα αντάξιο του ονόματος της Α.Ε.Λ.

Ο κάθε ΑΕΛίστας οπαδός, καλείται να βρεθεί στην ανατολική, να την κιτρινίσει και να πράξει το αυτονόητο... Παλμό, φωνή, πάθος για την ΑΕΛΑΡΑ μας! Όπως ξέρουμε, όπως πάντα. Όλοι με το κίτρινο κασκόλ στο χέρι και κίτρινη φανέλα, πάμε, εκεί δίπλα στην Α.Ε.Λ. μας.

Η χρονιά είναι δύσκολη απ την αρχή της και παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, όμως ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και οι οργανωμένοι δεν πτοήθηκαν ΠΟΤΈ! Στα πολύ δύσκολα η ΘΥΡΑ 3 ήταν και είναι ετοιμοπόλεμη και παντού παρόν. Η έννοια της Α.Ε.Λ. μας δεν αλλάζει και ούτε άλλαξε ποτέ. 

Είτε σε πορείες για τίτλους, είτε σε πέτρινα χρόνια με αγωνία για επιβίωση, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ σταθερότατος και αποφασιστικός βρισκόταν στο μέτωπο της υποστήριξης της ομάδας μας. Ανεξάρτητα από οτιδήποτε συνέβαινε στα δρώμενα της Α.Ε.Λ. 

Κανένας πρόεδρος, κανένας προπονητής, κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να επηρεάσει ή να γίνει η αιτία για οποιαδήποτε αποχή ή συμμετοχή των οργανωμένων, στην απόλυτη υποστήριξη της ΑΕΛΑΡΑΣ μας, ανέκαθεν!! Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ λέει ΌΧΙ σε οποιανδήποτε προσωπολατρία, εκ της δημιουργίας του! Όλους θα τους κρίνει η ιστορία...

Τηv Τετάρτη παίζει η Α.Ε.Λ.... Πάμε στο γήπεδο για να σπρώξουμε την ομάδα μας. Καλούμε την πλατιά μάζα των ΑΕΛιστών να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες, όπως αυτή της ώρας έναρξης του αγώνα, και να ανταμώσουμε ΌΛΟΙ εκεί στην Ανατολική.

Παραμονή του αγώνα το οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον εναέριο, εκεί στο κέντρο της Λεμεσού μας, θα φιλοξενήσει τη συγκέντρωση των οργανωμένων λεόντων, δημιουργώντας παράλληλα το κατάλληλο ψυχολογικό ντοπάρισμα για την επόμενη μέρα...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 1989”