"Σας έχουμε μεγάλη εκτίμηση "

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεοδώρος Αντωνίου, ευχαρίστησε τους Νίκο Κωνσταντινίδη, Αλέξη Περικλέους και Στέφανο Θρασυβουλίδη για τα όσα πρόσφεραν στην ομάδα.

 

Αναλυτικά:

Φίλοι μου Nίκος Κωνσταντινίδης, Στέφανος Θρασυβουλίδης, Αλέξης Περικλέους, θα ήθελα με την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω και δημόσια για την συνεργασία που είχαμε και την φιλία που χτίσαμε όσο διάστημα βρεθήκαμε να υπηρετούμε την ιδέα που ονομάζεται ΑΕΛ. 

Για λόγους που σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με την αξία σας, αλλά γιατί αυτή είναι η ζωή όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο έχετε αποχωρήσει από την μεγάλη οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού αλλά πρέπει να ξέρετε ότι τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας σας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση για την μάχη που δώσατε μέχρι την τελευταία στιγμή που φορούσατε τις φόρμες αυτής της ομάδας. 

Βιώσαμε πολλά μαζί όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας σας στην ομάδα και γι' αυτό γνωρίζω από πρώτο χέρι τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς σας, όλων των ειδών αγώνες που δώσαμε εντός και εκτός γηπέδων, τα ξενύχτια που περάσαμε, τις έγνοιες μας για διάφορα ζητήματα που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και την επιμονή με την οποία παλέψατε μαζί μας κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών, γι' αυτό και σας συγχαίρω.

Φίλοι μου, η εκτίμηση που έχω προς το πρόσωπο σας είναι μεγάλη. Θα σας περιμένουμε στην Ανατολική όποτε το θελήσετε γιατί αποτελείτε μέρος της οικογένειας της ΑΕΛ.