Τα λάθη που πληρώθηκαν και η κλασική αδυναμία

Το ντεμπούτο του Πάμπου Χριστοδούλου στην επιστροφή του στον γαλαζοκίτρινο πάγκο δεν ήταν όπως το ήθελαν οι φίλοι της ΑΕΛ αφού η ομάδα τους δέχθηκε οδυνηρή την ήττα απ' τον Απόλλωνα.

Ουσιαστικά ένα παιχνίδι που έδειχνε πως θα τέλειωνε στο 0-0, έκλεισε με ήττα 2-0 και αυτό λέει πολλά για την εμφάνιση της ΑΕΛ. Σε γενικές γραμμές, ήταν αρκετά καλή μεσοαμυντικά και πολύ αδύνατη μεσοεπιθετικά, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το μεγάλο πρόβλημα στο γκολ που την συνοδεύει σε όλη την σεζόν.

Όμως παρότι δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα απ' τον Απόλλωνα στην διάρκεια του αγώνα, πλήρωσε τα λάθη της και έτσι το 0-0, έγινε 2-0 μέσα σε δυο λεπτά. Ταυτόχρονα, οι πιθανότητες πρόκρισης απ' το 50 τοις 100 πήγαν πολύ πιο κάτω και δεδομένου του επιθετικού προβλήματος της ΑΕΛ αλλά και της καλής μεσοαμυντικής λειτουργίας των "γαλάζιων" σε όλη την σεζόν, γίνεται αντιληπτό πως η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου θα ψάξει μια μεγάλη υπέρβαση στον επαναληπτικό.

Ο Κύπριος τεχνικός πολύ φυσιολογικά δεν μπόρεσε να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα μέσα απ' τις δυο προπονήσεις που έκανε και πλέον όλοι περιμένουν την συνέχεια για να δούνε την ΑΕΛ να βελτιώνεται.