Έτσι έχει σήμερα του Ντόσα…

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο αρχίζει η φημολογία γύρω από το όνομα του Ντόσα Τζούνιορ και της ΑΕΛ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που όσο αγωνίστηκε αγάπησε και αγαπήθηκε, γι’ αυτό άλλωστε αποτελεί και ένα διακαή πόθο για τον κόσμο της ομάδας που επιθυμεί την επιστροφή του κάποια μέρα.

Δεν θα μπορούσε να μην ακούγεται και φέτος το όνομα του, ειδικά φέτος που επέστρεψε και ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο προπονητής με τον οποίο έζησαν αξέχαστες στιγμές. Ψάχνοντας λίγο το θέμα κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιστροφή, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι απλή υπόθεση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο ποδοσφαιριστής θέλει και η ΑΕΛ δεν θα έλεγε όχι, όμως δεν είναι τόσο απλό αφού υπάρχουν και οι… Τούρκοι στη μέση. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κονιασπόρ για ακόμη ένα χρόνο και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η ομάδα του θα τον αφήσει ελεύθερο ή θα τον παραχωρήσει κάπου δανεικό.

Από εκεί και πέρα, είναι και το οικονομικό κομμάτι, με την ΑΕΛ να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο παρών στάδιο ωστόσο υπάρχει και η άποψη που λέει ότι σε περίπτωση που βρεθεί χρυσή τομή και μείνει ελεύθερος τότε ΑΕΛ και Ντόσσα Τζούνιορ θα τα βρουν.

Η περίπτωση του αγαπημένου παιδιού της κερκίδας είναι αρκετά δύσκολη και το πιθανότερο σενάριο είναι από την ομάδα της Λεμεσού να περιμένουν τις εξελίξεις ανάμεσα σε Ντόσα και Κονιασπόρ και ακολούθως ΑΝ η κατάσταση είναι ευνοϊκή για να επιστρέψει τότε δεν αποκλείεται τίποτα. Θα πρέπει όμως πρώτα να ξεκαθαρίσουν αυτά τα «εμπόδια», με το καλοκαίρι να αναμένεται να είναι μακρύ…