Όντως κάτι αλλάζει....

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό για ολόκληρο το οικοδόμημα της ΑΕΛ. Είναι γεγονός ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια το καλοκαίρι έβρισκε την ομάδα της Λεμεσού να ταλαιπωρείται από αβεβαιότητα και άσχημα συμβάντα, όμως φέτος τα πράγματα άλλαξαν άρδην.

Το κλίμα έχει αντιστραφεί για τα καλά το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, και αυτό φαίνεται. Ο κόσμος βλέπει ότι ο Ανδρέας Σοφοκλέους πλέον αντιλαμβάνεται τα λάθη που έκανε στο παρελθόν και κάνει προσπάθειες να μην τα επαναλάβει. Επίσης με τον Πάμπο Χριστοδούλου στο τιμόνι νιώθει ασφάλεια και ηρεμία ότι όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θα γίνει σωστός προγραμματισμός και σωστή δουλειά για να επανέλθει η ΑΕΛ στην ελίτ.

Η αλλαγή αυτή φαίνεται και στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία πάει πάρα μα πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής. Οι ελκυστικές τιμές, η έκπτωση μέχρι το τέλος Μαΐου και οι ενέργειες που γίνονται καθημερινά έφεραν την εκτόξευση στον αριθμό των διαρκείας. 

Και όταν λέμε ενέργειες εννοούμε τα διαρκείας για το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ τα οποία κυκλοφόρησαν πριν από λίγο καιρό αλλά και αυτά του Ομίλου Παλαιμάχων τα οποία βγήκαν χθες. Με αυτές τις καινοτόμες κινήσεις οι ιθύνοντες της ομάδας δείχνει έμπρακτα ότι θέλουν όλος ο κόσμος να έρθει κοντά και να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται. Το σημαντικότερο είναι ότι οι όποιες διαφωνίες υπήρχαν τόσο με τους οργανωμένους όσο και με τους παλαίμαχους έχουν συζητηθεί, και έχουν μπει στην άκρη.

Ο κόσμος της ΑΕΛ βλέπει και εκτιμά τις προσπάθειες που γίνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ως αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για αγορά εισιτηρίου διαρκείας με το νούμερο να έχει ήδη φθάσει σε αρκετά ψηλά επίπεδα, πληρωμένα κιόλας, όχι απλά αιτήσεις. Στη «Γιώργου Θυρώτου» βλέποντας αυτή την κινητοποίηση από πλευράς κόσμου, εκφράζουν συνεχώς την αισιοδοξία τους και το πιστεύουν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις τα εισιτήρια διαρκείας να φθάσουν σε μεγάλο νούμερο.