Οι τελευταίοι των... πρωταθλητών

Για ακόμη μια χρονιά έγιναν σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΛ και δύο είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που είναι... συνεχόμενα στους γαλαζοκίτρινους από την περίοδο 2011-2012 και μετά.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους δύο δεξιούς ακραίους αμυντικούς, Μάρκο Αϊρόσα και Γιώργο Ελευθερίου. Αμφότεροι την περίοδο 2011-12 αποτέλεσαν προσωπικές επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου με ευθύνη να επιτηρούν το δεξί άκρο της άμυνας και εκ του αποτελέσματος τότε τα κατάφεραν και με το παραπάνω.

Η συνέχεια στην πορεία της ομάδας γνωστή: Τα δύο τελευταία χρόνια κυρίως, ποδοσφαιριστές πάνε και έρχονται όμως δύο μένουν πάντα εκεί, ο «χορευτής» Μάρκο και ο παθιασμένος Γιώργος. 

Οι δυο τους με την αγωνιστική τους συμπεριφορά και το πάθος που βγάζουν στο γήπεδο κατάφεραν με το σπαθί τους να γίνουν από τα πιο αγαπημένα παιδιά της κερκίδας αφού ο κόσμος εκτιμά στο μέγιστο βαθμό όσα πρόσφεραν τόσα χρόνια στην ομάδα της Λεμεσού ενώ και οι ίδιοι έχουν δεθεί τόσο με την ομάδα όσο και με τον κόσμο και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

Μαζί τους φυσικά και ο αρχηγός Μάριος Νικολάου ο οποίος ωστόσο ενώ ο έκανε το γνωστό... διάλειμμα σε Λεβαδειακό και Ίντερ Τούρκου μετά το τέλος της περιόδου 2014-2015 πριν επιστρέψει πριν μερικές βδομάδες.

* Θα μπορούσε να συμπεριληφθεί και οι Ανδρέας Κυριάκου όμως ο νεαρός ανέβηκε στην πρώτη ομάδα δειλά δειλά το 2011-2012 και δεν είχε ρόλο.