Τα δεδομένα για την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ (ξεκίνησε η προσπάθεια)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η ανοικτή συγκέντρωση που κάλεσε η επιτροπή καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ με στόχο να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το αντρικό τμήμα καλαθόσφαιρας και το μέλλον του. 

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, στη συγκέντρωση ο υπεύθυνος της επιτροπής καλαθόσφαιρας της ομάδας της Λεμεσού Κώστας Χριστοδούλου εξέφρασε την επιθυμία όπως αποχωρήσει αλλά θα παραμείνει στο τιμόνι μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Ο Κώστας Χριστοδούλου δέχθηκε αρκετές πιέσεις από τους παρευρισκόμενους όπως παραμείνει στο πόστο του.

Επίσης αποφασίστηκε όπως δημιουργηθεί μια επιτροπή η οποία θα έχει αποκλειστικό στόχο να βρει τα έσοδα που χρειάζεται το αντρικό τμήμα καλαθόσφαιρας. Ο κ. Χριστοδούλου πρότεινε εάν και εφόσον βρεθεί το ποσό που χρειάζεται η ΑΕΛ για να αγωνιστεί στην Α' κατηγορία να το πράξει ενώ σε αντίθετη περίπτωση αν μαζευτεί μικρότερο ποσό τότε να παραμείνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Η επιτροπή έχει ήδη γίνει και από σήμερα κιόλας θα αρχίσει δουλειά με στόχο να βρεθούν οι πόροι που χρειάζονται ώστε να επιστρέψει η Βασίλισσα της Κυπριακής καλαθόσφαιρας εκεί που της αξίζει, στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

**** ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ότι σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε η πρόθεση αυτή του Κώστα Χριστοδούλου δεν θα επηρεάσει καθόλου τη γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας αφού θα είναι ξεχωριστό τμήμα και ο Κώστας Χριστοδούλου θα παραμείνει κανονικά στη θέση του προέδρου.