Τιμές για τα Διαρκείας (Βίντεο)

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα Futsal της ΑΕΛ για τα εισιτήρια διαρκείας.

"Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της …daNoi ΑΕΛ Futsal για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα μας αλλάζει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Αγωνιστικούς, Εμπορικούς και Κοινωνικούς προκειμένου ο Λέοντας να βρυχάται και στο ανερχόμενο άθλημα του Futsal.

Έχουμε δημιουργήσει συνεργεία από εθελοντές όπου ξεκίνησαν ήδη τις διαδικασίες προπώλησης. Με μια διαφορά. Φέτος, τα Εισιτήρια Διαρκείας για την χρονιά 2016-2017 θα είναι ονομαστικά αλλά κυρίως ηλεκτρονικά. Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού μας, εναρμονιζόμαστε και με τις δυνατότητες της τεχνολογίας προκειμένου να γνωρίσουν ΟΛΟΙ τη νέα μας ανανεωμένη εφαρμογή για IOS & ANDROID.

Τα Εισιτήρια Διαρκείας για την νέα χρόνια έχουν τις εξής τιμές:

€ 20 πλαστική κάρτα η οποία θα είναι ονομαστική και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του πρωταθλήματος και κυπέλλου (εκτός από ημιτελικό & τελικό κυπέλλου)

€ 15 σε ηλεκτρονική μορφή, θα είναι ονομαστικά και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του πρωταθλήματος και κυπέλλου (εκτός από ημιτελικό & τελικό κυπέλλου)

€ 60 VIP Season Ticket – πλαστική και ηλεκτρονική κάρτα η οποία θα είναι ονομαστική και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του πρωταθλήματος + PLAY OFFS (εκτός των τελικών) και του κυπέλλου (εκτός από τελικό κυπέλλου) και με ειδικά προνόμια και δώρα για τους κατόχους του.

ΑΕΛίστα, Η ομάδα αλλάζει, το επίπεδο ανεβαίνει γι’ αυτό σε καλούμε να μοιραστείς το όραμα και την δίψα μας για μια ΑΕΛ πρωταγωνίστρια αλλά γεμάτη υγεία σε όλους τους τομείς. Προμηθεύσου ΣΗΜΕΡΑ εισιτήριο διαρκείας της …daNoi ΑΕΛ Futsal στο τηλέφωνο 7000 1003 και η θέση σου σε περιμένει για να ζήσεις από κοντά τι σημαίνει Γαλαζοκίτρινη Περηφάνια".

***Σήμερα η ώρα 19.30 στη νέα έδρα της ΑΕΛ το Σπύρος Κυπριανού θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας εναντίον της ΑΜΕΚ Καψάλου.Η είσοδος θα είναι δωρεάν και θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν από το γήπεδο τις αιτήσεις τους για την παραγγελία των εισιτηρίων διαρκείας.