Σημαντικό από κάθε άποψη

Σημαντικό από κάθε άποψη ήταν το διπλό της ΑΕΛ απέναντι στη Δόξα το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα της Λέμεσου παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο περιόρισε την αντίπαλο της και δεν της επέτρεψε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ρομό.

Οι γαλαζοκίτρινοι μπήκαν σαν «αφηνιασμένα λιοντάρια» στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν από πολύ νωρίς τις προθέσεις τους με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 27ο λεπτό με τον Σαβανέ ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ, και με την... «βοήθεια» του τερματοφύλακα της Δόξας που δεν υπολόγισε σωστά τη φάση άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον καλύτερο της ποδοσφαιριστή στο χθεσινό παιχνίδι τον Μέσκα ο οποίος από κοντά έκανε το πλασέ μετά από την εκπληκτική προσπάθεια του Φορτούνα.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ αδικαιολόγητα μπήκε νωθρά δίνοντας χώρους στη Δόξα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να απειλούν συνεχώς την ΑΕΛ και εν τέλει να μειώνουν σε 2-1 με τον Περάλτα. Το γκολ της γηπεδούχου ομάδας φαίνεται ότι «ξύπνισε» τα παλικάρια του Πάμπου Χριστοδούλου που ανέβηκαν, σοβαρεύτηκαν και κάπου εκεί πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Λούκας βάζοντας έτσι τέλος στις όποιες ελπίδες της Δόξας για να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Η συνολική παρουσία της ΑΕΛ στο χθεσινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλή αν εξαιρέσει κανείς τα κενά διαστήματα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Στόχος της ΑΕΛ από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν αρχικά να κάνει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες κάτι που το πέτυχε και πλέον η διακοπή δίνει περισσότερο χρόνο στον Πάμπο να βελτιώσει τις αδυναμίες που παρατηρήθηκαν ενόψει της συνέχειας ώστε να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη η ΑΕΛ.