Έτσι αποκτά αυτοπεποίθηση

Η ΑΕΛ με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πετυχαίνει αυτό που ήθελε ο προπονητής της πριν την έναρξη της χρονιάς, να αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές του την απαιτούμενη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα ο Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε για μία ομάδα που θα κτυπά όλα τα παιχνίδια και συνέστησε στον κόσμο της ομάδας υπομονή.

Με τις δύο διαδοχικές νίκες πριν την διακοπή για την εθνική ομάδα, η ΑΕΛ βρίσκεται στη πρώτη θέση έχοντας το απόλυτο και ο Κύπριος τεχνικός κερδίζει τον χρόνο που χρειάζεται, για να αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές του περισσότερη ομοιογένεια. Επίσης, ο κ. Χριστοδούλου κέρδισε και την υπομονή του κόσμου αφού οι έξι πόντοι που έχει κατακτήσει η ΑΕΛ τους βρίσκουν πλήρως ικανοποιημένους.

Μετά τη διακοπή ακολουθούν ακόμη δύο παιχνίδια που οι "γαλαζοκίτρινοι" μπορούν να κατακτήσουν δύο τρίποντα και να πάνε στο λεμεσιανό ντέρμπι με το απόλυτο, 4Χ3. Την τρίτη αγωνιστική φιλοξενούν στο Τσίρειο τον Εθνικό Άχνας και την 4η αγωνιστική ταξιδεύουν στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσουν την Καρμιώτισσα. Στη πέμπτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και το σίγουρο είναι πως θέλουν να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αλλά και βαθμολογική συγκομιδή.