Με φόρα στη Λάρνακα

Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα πέρασε με την ΑΕΛ να παίρνει το τρίποντο. Από το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος του αγώνα όλοι στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο πανηγύρισαν και χάρηκαν την νίκη όμως πλέον από σήμερα οι πανηγυρισμοί τελειώνουν.

 Η νίκη στο Λεμεσιανό ντέρμπι δεν θα σημαίνει τίποτα απολύτως αν δεν πάρει και το επόμενο ντέρμπι η ΑΕΛ απέναντι στην Ανόρθωση. 

Πανηγύρια τέλος, τα κεφάλια μέσα 

Ο Πάμπος Χριστοδούλου το γνωρίζει καλά αυτό, γι' αυτό και από σήμερα προσγειώνει τους ποδοσφαιριστές του στην πραγματικότητα και αρχίζουν όλοι μαζί δουλειά για το ντέρμπι που έρχεται με την «Κυρία». 

Μπορεί κάποιοι να πουν ότι δεν είναι ντέρμπι, γιατί η Ανόρθωση δεν βρίσκεται σε καλό σημείο ούτε βαθμολογικά ούτε ψυχολογικά όμως αυτό δεν αποπροσανατολίζει τον Κύπριο τεχνικό. Είναι ντέρμπι το παιχνίδι.

Γνωρίζει ότι άπαξ και υποτιμήσει το παιχνίδι τότε αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την ομάδα του. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο, αφού παρά τα προβλήματα της, η Ανόρθωση όπως και να το κάνουμε είναι Ανόρθωση και η ΑΕΛ θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φύγει με το «διπλό» από το Αντώνης Παπαδόπουλος. 

Κατά τη διάρκεια της βδομάδας και μέχρι το Σάββατο το τεχνικό τιμ θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές για να παρουσιαστεί καλύτερη στο ντέρμπι που έρχεται, αφού ναι μεν απέναντι στον Απόλλωνα ήρθε η νίκη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΛ έκανε την τέλεια εμφάνιση, και αυτό ασφαλώς είναι κάτι που θα πρέπει να διορθωθεί ενόψει της συνέχειας, ώστε να μην χάσει η ομάδα της Λεμεσού τη δυναμική που απέκτησε μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.