"Να βλέπουμε τους παίχτες με το ιερό σήμα στο στήθος να δίνουν τα πάντα"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ αναφέρεται σε όλα όσα αφορούν την ομάδα...

Αναλυτικά:

Κίτρινε περήφανε λαέ,

Τα θετικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν για ακόμη μια αγωνιστική, ενώ οι ποδοσφαιριστές με το πάθος και την αποφασιστικότητα τους, προσέφεραν στον τεράστιο Κίτρινο Λαό όλα αυτά που γουστάρει να βλέπει στο γήπεδο από την ομάδα του. Πέραν από το θετικό αποτέλεσμα κοινή απαίτηση του κόσμου της Α.Ε.Λ είναι να βλέπει τους παίχτες με το ιερό σήμα στο στήθος να δίνουν τα πάντα για την ομάδα και τους τρελούς που την ακολουθούν παντού πιστά. Αυτό έκαναν το περασμένο Σάββατο και αυτό θέλουμε να συνεχίσουν να κάνουν και στη συνέχεια.

Το τελευταίο παιχνίδι ανήκει ήδη στο παρελθόν και η προσοχή όλων μας βρίσκεται στην επόμενη μάχη με την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος το Σάββατο στις 20:00. Η μαζική και δυναμική μας παρουσία θα παίξει και σε αυτό το παιχνίδι καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ εξασφάλισε περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, μικρότερο των αναγκών που υπάρχουν, ενώ κατά την προπώληση θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους των συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας. Η προπώληση θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 στο οίκημα μας στον Εναέριο. Στα εισιτήρια θα υπάρχει καπέλο 2 ευρώ και θα δίνεται μαζί, το τελευταίο τεύχος της εφημερίδας του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.

Την Παρασκευή το βράδυ καλούμε τον κόσμο μας στην σπηλιά στον Εναέριο για το απαραίτητο ζέσταμα πριν από το παιχνίδι. Το Σάββατο δίνουμε ραντεβού η ώρα 18:00 στη Μονή, στον παλιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας, για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί με προορισμό το γήπεδο.

Την Πέμπτη η ομάδα μας στο Φούτσαλ αγωνίζεται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Λεμεσό, στο Σπύρος Κυπριανού, η ώρα 20:30 και καλούμε τον κόσμο μας να στηρίξει την σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τους αρμόδιους του τμήματος, για να ανέβει η Α.Ε.Λ στην κορυφή σε ακόμα ένα άθλημα. Στις 19:00 μαζευόμαστε στο οίκημα μας στο Ζακάκι για να αναχωρήσουμε μαζικά για το γήπεδο.

-Για την πάρτη σου και μόνο, εσένα έχω οξυγόνο

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989