Τρελαίνει κόσμο ο Φορτούνα

Ο Νούριο Φορτούνα μας αναγκάζει συνεχώς να ασχολούμαστε μαζί του, όχι με την κακή έννοια αλλά με την καλή.

 Ο νεαρός Αγκολέζος κλέβει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής και οι ΑΕΛίστες νιώθουν τυχεροί που τον έχουν στην ομάδα τους ακόμη και αν αρχικά ήρθε στην ομάδα ως «back-up» του Παπάνγκο. 

Ο 21χρονος με Πορτογαλικό διαβατήριο είναι από τους μόνιμα διακριθέντες σε κάθε αγώνα της ΑΕΛ. Πρόκειται για ένα σύγχρονο αριστερό μπακ που βοηθά με την ίδια ικανότητα τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. 

Όταν η ομάδα του βγαίνει στην επίθεση δεν διστάζει να βγει ψηλά και να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του αφού η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα του το επιτρέπουν. 

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα το Λεμεσιανό ντέρμπι όπου με μία μακρινή σέντρα ακριβείας, βρήκε την κατάλληλη στιγμή τον Αρουαμπαρένα ο οποίος με τη σειρά του πέτυχε το νικητήριο γκολ. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που μοίρασε ασίστ σε συμπαίκτη του, αφού και στον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα «σέρβιρε» στον Μέσκα που πέτυχε το 0-2. 

Ο Νούριο Ντομίνγκος Ματίας Φορτούνα όπως είναι το πλήρες όνομα του, βρίσκεται στην ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα μέχρι το τέλος της σεζόν και αν συνεχίσει έτσι τότε θα «αναγκάσει» τους ανθρώπους της ΑΕΛ να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν αφού πλην της ποιότητας που διαθέτει είναι και νεαρός κάτι που δείχνει ότι έχει μεγάλες προοπτικές στο μέλλον.